Den Thijs

Deze fietstocht brengt je door Geel, Tongerlo en Olen en laat je enkele keren kanalen en autostrade kruisen. Onderweg passeer je Thomas More Campus Geel en de Abdij van Tongerlo. In de buurt van het vertrekpunt ligt de jachthaven.

  • Gebeunt 1, Geel
  • 014 74 69 62
  • Open vanaf 10u, ma gesloten
    Juli-aug: alle dagen open
  • denthijs.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Bekijk onze Instagram posts voor meer informatie
  • Lengte van de fietsroute: 43.8km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 7 reviews.

mevr Claessens Chris op 03 juni 2022
2-6-22 Heel mooi route, maar toch nog het formulier gekregen met het kapelletje op. Weet niet of dat echt nog de bedoeling is ?? dus..... weet niet of ons woord het juiste is ?? :( vlotte bediening in taverne, mooi terras, heel vriendelijk personeel, lekker gegeten !!!
Reactie van Lekkertrappen
Dag Chris, de aangepaste formulieren zijn nu ook beschikbaar bij Den Thijs zelf. Check je mailbox in verband met het juiste antwoord!
Gerard Hutten op 29 mei 2022
Mooie fiets route, enkel foto T niet gevonden, maar ik zie nu dat deze door een standbeeld is vervangen, op onze route beschrijving staat een kapelletje. Wat klopt er hier, standbeeld of kapelletje?
Reactie van Lekkertrappen
Hey Gerard, we hebben de foto van het kapelletje inderdaad recent vervangen door de foto van het standbeeld. Omdat het kapelletje moeilijk te vinden was. Als je online een routeformulier downloadt zal je dus het standbeeld zien staan. We hebben enkele dagen geleden ook de aangepaste fysieke formulieren geleverd bij Den Thijs. We kunnen je verklappen dat de uitkomst voor het puzzelveld in elk geval hetzelfde blijft ;)
Eric Verschaeve op 21 mei 2022
Mooie fietsroute, wel een paar keer omleiding gehad die aangeduid was alleen knp 48 aan het jaagpad geen aanduiding, toch doorgegaan langs het jaagpad zonder problemen. Aangekomen bij taverne Den Tijs lekker gegeten met een perfecte bediening. Mooi zo prima eerste indruk!
Slegers Stefan op 10 mei 2022
Mooie fietstocht en vooral een zeer mooie zaak met vriendelijke bediening met lekkere tapas schotel. Hier komen we zeker terug.
Leo op 10 mei 2022
10 Mei Foto T staat wel op de route , Maar iets voor knooppunt 48 staat jachtpad afgesloten, Wij zijn gewoon verder gereden naar 64 niets te zien van werken
Reactie van Lekkertrappen
We hebben foto T op het formulier recent aangepast Leo. Nu vind je die dus effectief op de route!
Bogaerts op 04 mei 2022
Fietsroute op zich is mooi. Maar de laatste foto (foto T) staat niet op de route. Deze staat tussen knooppunt 13 en 12.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de feedback, we gaan ermee aan de slag!
Rita Crobeck 17April op 17 april 2022
Heerlijk weer om te genieten van een mooie fietstocht,en een fijn terrasje te doen.
Reactie van Lekkertrappen
Groot gelijk Rita!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.