De Zoete Zonde

Verwacht je aan een fietstocht met een mooie afwisseling tussen bos en veld. Je fietst over grotendeels verharde landwegen. In de buurt van het vertrekpunt bevindt zich Natuurpark Grote Netewoud.

  • Genepas 7, Meerhout
  • 014 70 59 53
  • Open vanaf 11u30, ma + di + wo gesloten
    Jaarlijks verlof: 18 sept tem 4 okt en 24 + 31 dec
  • Openbare parking bibliotheek op 300m van de zaak richting het centrum
  • www.facebook.com
  • Lengte van de fietsroute: 42.8km / 64km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 5 reviews.

moons stefaan op 10 augustus 2023
mooi ritje gedaan is wel groot deel onverhard met gaten in de weg maar is leuk fietsen geen of weinig verkeer wel zoals ze zeggen paar keer oppassen bij het oversteken .mooi om te fietsen bij warmer weer veel bos en langs water de zoete zonden leuk gezellig terrasje lekker ijs vriendelijk personeel
Bloemen Erwin op 16 juli 2023
mooie route met veel en goede onverharde wegen. tweemaal kunnen gaan schuilen voor de opkomende regenbuien Meerhout is mooi om te fietsen omdat het zeer landelijk gelegen is.
DAVY WILLEKENS op 07 juli 2023
een tocht voor de natuurfietser, een rit langs de Grote Nete. verder door de velden van de Kempen en even door een industrie terrein. ook de mogelijkheid om een terrasje te doen, er was er zelfs een bij dat je 2 keer passeerde. de vertrekplaats "de zoete zonde" leuk terras en wat ik je kan aanraden, spaghetti met kip en preisaus. nu op naar de volgende rit
Willy VAN GESTEL op 03 juni 2023
Mooie afwisselende route maar af en toe wel heel goed opletten bij het oversteken van soms zeer drukke voorrangswegen. De lange route die wij gevolgd hebben is zeker een aanrader. Na het fietsen hebben wij genoten van een heerlijke snack die door de zeer vriendelijke uitbaters van de Zoete Zonde vakkundig geserveerd wordt.
Marina Bickx op 18 mei 2023
Een heel mooie fietsroute veel in 't groen. Wij hebben al heel heeeel veel gefietst en zijn zelfs nog stukken bij die we nog niet kenden ! πŸ‘πŸΌWij hebben de grote toer gefietst en ondervonden dat de laatste knooppunten vd kleine toer zijn over genomen en dan heb je knooppunt 41 op het einde van de grote toer niet nodig want dan sturen ze je terug naar nr 10 !!! Het is dan eigenlijk 49-16-42-44-66 Hopelijk zijn jullie hier mee geholpen ! Succes ! πŸš΄β€β™‚οΈπŸš΄β€β™€οΈπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
Reactie van Lekkertrappen
De grote toer is inderdaad de kleine toer maar met een ander extra traject vanaf knooppunt 33. Je zou in feite knooppunt 41 kunnen schrappen uit de opsomming van de lange route, maar enkel bij de lange route! Bedankt voor je feedback Marina.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.