De Zoete Zonde

Deze route brengt je langs rustige straten en bossen.

  • Impact corona: De verbruiksruimte van De Zoete Zonde is momenteel niet geopend. De zaak biedt wel afhaalmogelijkheden.
  • Genepas 7, Meerhout
  • 014 70 59 53
  • Do tem za open vanaf 11u30, zo vanaf 13u, ma + di + wo gesloten
    Tijdens de sluiting van de horeca kan je op zaterdag en zondag terecht voor take away koffie en zoetigheden. Dit tussen 10u30 en 16u30. Je kan ook steeds terecht in de goed gevulde automaat voor heel wat lekkers, zowel zoet als hartig.
  • www.facebook.com
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de fietsroute: 42,5km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 3 reviews.

Marleen op 21 februari 2021
Onze eerste fietstocht met een lentezonnetje, een mooie tocht met een afwisseling van natuur :ristig vooral in de provincie Limburg en bebouwing soms wat drukker,we hebben genoten!
wagemans patrick op 19 september 2020
Zijn gesloten tot eind september !
Reactie van Lekkertrappen
Patrick, wat vervelend als je voor de gesloten deur stond. We hebben inmiddels deze sluiting toegevoegd op onze website zodat de andere fietsers gewaarschuwd zijn. Bedankt om dit te melden.
Rita Crobeck op 07 september 2020
Mooie fietstocht,maar hebben veel van de toer van de Vuvuzela gedaan.Bij de eerste vraag was de kabinet met graffitie bespoten maar op de zijkanten vonden we ook het antwoord.Heel mooie zaak met lekkere pannenkoeken.👍👍
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.