De Waterhoek

Deze route brengt je door prachtige natuur en dorpskernen.
Bezienswaardigheden langs de route: Bezoekerscentrum Grote Netewoud (Natuurpunt), de meanderende Nete.

  • Olmensebaan 126, Balen
  • 014 31 04 44
  • Open vanaf 11u, ma gesloten
  • dewaterhoek.com
  • Lengte van de fietsroute: 46km
Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 4 reviews.

renders marco op 27 juli 2020
mooie fietstocht de foto met het kapelleke met de groene deur de deur is nu WIT
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt Marco, om dit te signaleren. Een extra uitdaging :-)
Carine Hoskens op 27 juni 2020
Vandaag en voor de tweede keer deze week, en bij onze aankomst na 12 km al gefietst te hebben konden we weer niet vertrekken. Bij navraag bij 2 van de garçons bleken er geen formulieren meer beschikbaar te zijn (of ze konden ze toch niet vinden). Daar er in de directe omgeving geen ander startpunt is moesten we dus terug richting huiswaarts, wederom zonder een tocht van lekker trappen te doen.
Reactie van Lekkertrappen
Beste Carine, dit is inderdaad zeker niet de bedoeling. We doen navraag bij het vertrekpunt en zullen ervoor zorgen dat de volgende fietsers niet voor dit soort onaangename verrassingen komen te staan.
Soetaert Guido op 16 juni 2020
Mooie fietsroute , en naast de ervaring van Vanlook Andrea is er ook nog de wateroverlast voor het ogenblik naar de laatste foto . De weg is afgesloten en iemand die hier niet bekent is weet niet meer waar naar toe.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de feedback Guido. Onze routeplanner ging inmiddels op pad, maar heeft dit nergens gemerkt. Mogelijks was het iets tijdelijk. Je mag ons altijd de exacte locatie even laten weten via info@lekkertrappen.be. Alvast bedankt.
VANLOOK Andrea op 13 juni 2020
Mooie fietsroute maar opletten knooppunt 42 naar 16 moet je eerst 8 volgen voor je bij 16 komt
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor je feedback Andrea. Onze routeplanner is een kijkje gaan nemen en het lijkt erop dat er een omlegging geweest is en enkele bordjes nog niet werden weggehaald. Voor toekomstige fietsers is het advies om ipv 8 te volgen gewoon rechtdoor te rijden en zo kom je aan bij 42. Daar volg je 16. De routedokter werd inmiddels ingelicht en we kregen de feedback dat dit nu opgelost zou zijn.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.