De Spartelvijver

Deze fietstocht brengt je door mooie natuur, bos en natuurgebied. Bij de verlengde route fiets je voorbij Safaripark Beekse Bergen en kan je verderop ook de abdij van La Trappe bezoeken.

  • Weeldsedijk 1, Hooge Mierde (NL)
  • +31 135 09 11 55
  • Open vanaf 10u, do + vr gesloten
    Juli-aug: enkel vr gesloten
  • Jaarlijks verlof: 3 + 4 juli en 11 tem 17 sept
  • www.spartelvijver.nl
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de fietsroute: 44km / 57km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 3 reviews.

Carl op 23 juli 2023
Gezien wij meer van fietsen door bossen houden zou ik deze route de beoordeling 'niet slecht' geven. De uitbereiding tot Tilburg loopt langs drukke wegen. Wel brengt de route veel variatie: bossen, velden, gezellige dorpjes met gezellige horecazaken.
Willy VAN GESTEL op 12 juni 2023
Een mooie route die onderweg verschillende Nederlandse dorpjes aandoet wat zorgt voor een aangename afwisseling met de prachtige natuur die je ook doorkruist. De lange route is zeker een aanrader en brengt je langs Tilburg terug naar het vertrekpunt. Aan de Spartelvijver kan je op het leuke terras genieten van een lekkere verfrissing.
Monique Vermeesen op 03 mei 2023
Heel mooie route,omdat het de hele dag mooi weer was voorspeld hebben we de 57km gekozen,rond het centrum van Tilburg was het tamelijk druk, dus was het eventjes goed uitkijken,leuke terrasjes onderweg.Jammer toen we aan 'De Spartelvijver' aankwamen was de keuken wegens omstandigheden gesloten,ons snackske zal voor een volgende keer zijn.
Reactie van Lekkertrappen
Leuk om te lezen dat jullie genoten hebben Monique. Ah jammer, dan ga je inderdaad nog een keertje moeten teruggaan voor een snackske!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.