De Nieuwe Buiten

Deze route is gedeeltelijk onverhard maar goed berijdbaar. Verwacht je aan bos, natuurgebied, het zeer mooie Merksplas Kolonie en natuurlijk het landelijke aspect van de Kempen. Zeker een afstapje van je fiets waardig: Merksplas-kolonie Bezoekerscentrum. 

  • Impact corona: De verbruiksruimte van De Nieuwe Buiten is momenteel niet geopend. De zaak biedt wel afhaalmogelijkheden.
  • Langenberg 14, Hoogstraten
  • 0487 35 39 88
  • Onder normale omstandigheden: Open vanaf 11u, zo vanaf 10u, do gesloten
    Tijdens de sluiting van de horeca voorziet De Nieuwe Buiten afhaalmogelijkheden. Je kan telefonisch en één dag op voorhand een lunchpakket bestellen voor onderweg. Dagelijks muv donderdag kan je er vanaf 12h ook terecht voor lekkere take-away. Wat dacht je van heerlijke wafels met Hoogstraatse aardbeien en een tasje koffie erbij.
  • fb.com
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de fietsroute: 42,5km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 2 reviews.

Engels Vicky op 11 april 2021
Sylleke ( eigenaar van De nieuwe buiten) is een geweldige vriendelijke dame die ons de eerste ervaring van lekker stappen/ trappen heeft uitgelegd. Na veel stappen deze winter hebben we vandaag lekker trappen gedaan het was voor ons een hele mooie route. Als ik deze route zou beschrijven in enkele woorden zou het rijden in bossen, uitwaaien langs weilanden, rustige wegen, mooie natuur zijn. Echt een aanrader
Hofkens Lutgarde op 06 april 2021
Vorige week deze fietsroute gedaan vertrek vanuit ons dorp Wortel , de zandwegen zijn heel goed berijdbaar , het is een aanrader ! Groetjes Lutgarde
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 3MB uploaden.

Aetec