De Heusche Bollaert

In deze fietsroute zit wat klimwerk. De Brabantse Wal lijkt in dat opzicht op het Brabantse Pajottenland. Maar het is er rustiger en het landschap biedt vele vergezichten. Je rijdt door stukken polder en hebt hier en daar zicht op de haven. Onderweg passeer je enkele pittoreske dorpskernen en de aanvliegroute van het militaire vliegveld van Woensdrecht.

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 15 reviews.

Claessen ria op 21 september 2022
Heel mooie fietstocht Dat was onze 30 ste tocht. En lekker gegeten in de zaak
Reactie van Lekkertrappen
Wauw Ria, wat hebben jullie dat goed gedaan! Bedankt om deel te nemen aan dit Lekkertrappen Fietsfestival!
Hanneke op 05 september 2022
Leuk , alleen beetje jammer dat de route nogal eens langs de autoweg gaat.
Jan lazeroms op 05 september 2022
Leuke route met wel wat hoogteverschillen in het begin,maar goed om te doen. Onderweg weer vanalles opgestoken over de oorlog 40/45. Mooie uitzichtpunten over het landschap,kortom weer genoten. Vriendelijke bediening en voor en na wat lekkers genuttigd .
Annemie op 04 september 2022
En ik die dacht dat Nederland plat was! Het eerste deel van deze route verdient dik 5 sterren (lang leve mijn elektrische fiets!). Het tweede deel was voornamelijk langs drukken wegen en dat was spijtig. Alles gevonden.
jacobus pecher op 02 september 2022
Gisteren heb ik mijn 30ste.RIt gereden dus lijstje volledig gereden, heb de grote AARDBEI zien staan. kijk uit naar de ritten 2023
Reactie van Lekkertrappen
Kijk eens aan, TOP gewerkt Jacobus! En wat goed dat je de aardbei gevonden hebt ;) bedankt voor je deelname aan dit Lekkertrappen Fietsfestival!
Monique Vermeesen op 02 juli 2022
Heel mooie route,mooie vergezichten,tevens nog wat opgestoken van het oorlogsverleden in deze streek. Hier en daar zaten de knooppunten wat verscholen achter het struikgewas,zeer vriendelijke bediening bij DE HEUSCHE BOLLAERT,voor ons weer een geslaagde fietsdag!!!
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor je feedback Monique. Leuk om te horen dat jullie zo genoten hebben!
Carl op 30 juni 2022
Een route met veel afwisseling, bosgebied, akkers, vergezichten op haveninstallaties en dorpen. Spijtig af en toe fietsten we ook langs drukke gewestwegen. Eveneens positief was dat de tocht in het noordwesten van onze provincie liep, een voor ons eerder onbekend terrein. Dus zeker geen spijt ! Is het chauvinistisch te melden dat knooppunten in de Vlaamse Kempen toch duidelijker zijn dan bij onze noorderburen ?
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor je review Carl! Het klopt dat de bewegwijzering in Nederland er net ietsje anders uitziet. Of dat dan beter of slechter is laten wij in het midden :-)
Hofkens Lutgarde op 24 mei 2022
Afgelopen zondag deze super mooie route gereden en inderdaad enkele voelbare klimmekes er bij , nadien zeer lekker gegeten in De Heusche Bollaert goede bediening en vriendelijk personeel !
Rita Crobeck 13 mei 2022 op 16 mei 2022
Super mooie fietsroute dikke 👍voor diegene die de tour hebben uitgestippeld,een echte aanrader.Nadien genoten van een lekkere pannenkoek.
Reactie van Lekkertrappen
Dat is geweldig leuk om te horen Rita! Bedankt voor de mooie woorden!
Stefan van de vloet op 09 mei 2022
Wij hebben afgelopen zaterdag deze rit gereden. Was zeer gezellig met veel afwisseling. Voor en na onze rit lekker gegeten en gedronken in heusche bollaert.
Reactie van Lekkertrappen
Dat is super leuk om te horen Stefan! Bedankt voor je feedback.
Karel Breugelmans op 08 mei 2022
Wauw, dat was genieten! En inderdaad er waren wel enkele hoogteverschillen. Maar met de (electrische) ondersteuning valt dat best wel mee. Ook een goede vertrek/aankomstplaats. Warm aanbevolen!!
Chris Sprangers op 02 mei 2022
Ps. Wij hebben de grote, rode aardbei ook niet gevonden. Raar... dacht, daar kan je moeilijk naast kijken... 😅🍓
Chris Sprangers op 02 mei 2022
Echt een mooie fietsroute, vooral de 1e 30km. Voor wie niet elektrisch rijdt wel enkele voelbare "klimkes". Richting 31 naar grote weg, gewoon oversteken, want daar staat geen knooppuntaanwijzing. Laatste 15km wel wat langs iets drukkere baan(tjes).
Sonja op 02 mei 2022
De eerste net gedaan in eigen buurt. Dus al vaak gereden. Deze keer als test en geen formulier ingevuld. De route van de Heusche Bollaert. Volgende keer andersom, 😂 dan is vals plat minder zwaar. 2 plaatsen even twijfel waar naar toe, en... De aardbei gemist, was misschien al opgegeten😂 zullen nog ritjes volgen
Reactie van Lekkertrappen
Normaal gezien zou je de aardbei toch moeten spotten onderweg. Leuk om te horen dat er nog Lekkertrappen tochten gaan volgen. Veel plezier!
Piet op 12 april 2022
Best leuk maar pittig door de hoogteverschillen Opletten richting 31 gevaarlijk kruispunt
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.