De Castelijnshoeve

Deze fietstocht vertrekt vanuit het Hallehof. Via de Halse bossen bereik je Zandhoven en daarna Viersel om zo de meanderende Nete te volgen tot in Emblem. Vervolgens gaat het terug noordwaarts en kom je langs de Antitankgracht en Halse bossen weer bij het vertrekpunt.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 12 reviews.

Ria.claessen op 16 juli 2022
Mooie fietstocht gereden en daarna een goei terras op zaterdag 16 juli 2022
Bloemen Erwin op 10 juli 2022
een mooie rustige fietsroute langs de nete door een omleiding te volgen hebben wij 45km afgelegd in plaats van 40km maar dat vonden wij niet zo erg
Carine op 02 juni 2022
Het was onze 3de fietsroute ´Lekker trappen´ Mooie tocht, maar toch minste van de 3. Bij knooppunt 73 klopte het nummer van het knooppunt niet, dus wat verloren gereden. Het fietsen op zich liep langs rustige wegen, maar veel omgevingslawaai op sommige plaatsen door de autostrades.Wij deden reeds Kapellen en Zandhoven.
Reactie van Lekkertrappen
Oei dat is jammer om te horen Carine. We hebben de info doorgegeven aan de Routedokter. Die gaan indien nodig actie ondernemen. Bedankt voor je feedback.
Piet op 28 mei 2022
Route is zeker ok . Let op op knooppunt 73 is richting 75 overplakt ga er wel rechts tot aan het houten brugje en vervolg de neten op de linkeroever en zoek de aanduiding 76
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de feedback Piet. Wij bekijken het en doen het nodige.
Eddy op 19 mei 2022
Over de fietsroute houd ik het kort: geweldig. Een topper. Aanbevolen aan iedereen. Alleen 1 ding: er zijn weinig drankgelegenheden op of dicht bij de route. Stop dus best al aan het 1ste terras dat je langs het Netekanaal tegenkomt want de eerstvolgende drankgelegenheid is op het domein Vrieselhof aan het antitank kanaal. Natuurlijk kan je 3 tot ?? km (enkel) van de route afwijken, een dorp binnenrijden en daar een café zoeken die hopelijk open is. En de Castelijnshoeve: een duim wat ... nee 2 duimen steek ik (wij) om omhoog. Daar was het genieten van een warme maaltijd.
Carl op 16 mei 2022
Onze eerste fietstocht van het jaar was weer een voltreffer. Door de bossen rond Halle en verder langs de mooie Nete. (Men is er het fietspad aan het verbreden en je moet langs de andere oever verder rijden. Alles is behoorlijk aangeduid) Enkel het stukje van Emblem tot aan het Albertkanaal was wat saai. Al bij al een aanrader als je van natuur houdt ! Bovendien 'De Castelijnshoeve' stelt nooit teleur.
Reactie van Lekkertrappen
Leuk om te horen dat ook jullie fietsseizoen begonnen is Carl! En bedankt voor de feedback.
Karel Breugelmans op 08 mei 2022
Mooie fietstocht. Afgelopen week reden we 3 routes. Dit was 1 van de beste.
Reactie van Lekkertrappen
Wauw, goed bezig Karel!
monique huybrechts op 29 april 2022
gisteren de Castelijnshoeve gefietst mooie route door de bossen en langs het water zelf veel bloesems gezien maar toch iets over het hoofd gezien. De foto met de letter T nu zitten we met onze handen in ons haar welke foto was de laatste foto.
Reactie van Lekkertrappen
We kunnen je verklappen dat foto T alvast niet de laatste foto is die je tegenkomt op de route ;)
Lutgarde Hofkens op 20 april 2022
Hele mooie fietsroute met veel afwisseling !
Reactie van Lekkertrappen
Wauw, wat een leuke beelden zeg. Bedankt Lutgarde!
marco willemsens op 18 april 2022
Zeer mooie fietstocht door bossen en langst water.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de review en 5 sterren Marco!
Jan Lazeroms op 01 april 2022
In plaats van fietsen zijn we begonnen met een wandeling in verband met het weer. Was een mooie wandeling met veel beschutting door de bossen.
Hanneke Lazeroms op 01 april 2022
In plaats van een fietsroute : in verband met de “slechte weersverwachting “ wat naderhand wel meeviel, een heerlijke wandelroute gedaan door kronkelende bospaadjes in de mooie omgeving van Zoersel . Het begin is weer gemaakt met een uitstekend ontbijt in de Casteleinshoeve.
Reactie van Lekkertrappen
Ah leuk om te horen dat jullie toch nog hebben kunnen genieten van de omgeving via de wandeltocht. Voor de fietsroute moeten jullie dan maar een keertje teruggaan :) En het kick-off ontbijt bij De Castelijnshoeve was inderdaad zeer geslaagd! Bedankt Jan en Hanneke.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.