De Castelijnshoeve

Deze rit brengt je langs landelijke wegen door Halle, Malle, en Groot-Veerle om via de villawijken van ‘s Gravenwezel weer terug naar het vertrekpunt te fietsen.
Enkele bezienswaardigheden langs de route zijn het Kasteelpark van Zoersel, Zoerselbos, Hooidonkse beemden en de antitankgracht.
De Castelijnshoeve is gelegen in het prachtige Kasteelpark van Zoersel, je vindt er ook het kasteel Hallehof en het bijhorende koetshuis. 

  • Impact corona: De Castelijnshoeve is geopend.
  • Kasteeldreef 52, Zoersel
  • 03 336 66 21
  • Di tem za open vanaf 11u, zo vanaf 10u, ma gesloten
  • www.decastelijnshoeve.be
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de fietsroute: 42km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 7 reviews.

Martine De Beuckelaer op 22 juli 2021
Hele mooie fietstocht. We zijn aan knooppunt 69 begonnen, dichtbij onze woonplaats. Deze route overlapt de fietsroute kolonie.
monique huybrechts op 05 juli 2021
deze route tot hier toe al de mooiste we hadden een mooie dag met heel veel zon ik hoop dat er nog veel mogen volgen Monique &compagnie
Karel Breugelmans op 17 mei 2021
Een zeer mooie fietstocht. Zeker de moeite. We hadden geluk met het weer: het begon (hard) te regenen toen we terug waren. Jammer voor de vriendelijke uitbater, want er zat weinig volk op zijn terras (omdat het weer te slecht was: koud en nat). Binnen was er plaats genoeg, maar door corona.....
Lutgarde op 02 mei 2021
Hele mooie fietsroute met veel afwisseling , een echte aanrader !
Jan Lazeroms op 27 april 2021
Leuke fietsroute alleen jammer dat er op de half verharde stukken zo veel kuilen zitten. Ook was alles gesloten terwijl er op de site staat dat men van af 11 uur kan starten en dat men kan afhalen. Wel konden na aankomst onze kaarten afstempelen omdat men aan het werk was vaarvoor onze dank.
Hanneke Lazeroms op 27 april 2021
Een leuke afwisselende route. Alleen jammer dat we dinsdag om 11.00 voor de gesloten deur stonden bij de Castelijnshoeve. Terwijl er wel op de site stond dat er afhaalmogenheden waren.
Eddy De Bie op 22 april 2021
Een mooie route met veel afwisseling !!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.

Aetec