De Bosrand

Verwacht je aan een afwisselende fietstocht door bos en velden. Onderweg passeer je de Abdij van Averbode, de Demervallei en Scherpenheuvel. Vlakbij het vertrekpunt bevindt zich Bosmuseum Gerhagen en de VVV-Kijktoren.

  • Zavelberg 12/A, Tessenderlo
  • 013 55 13 39
  • Open vanaf 10u, do gesloten
  • www.debosrand.be
  • Lengte van de fietsroute: 42.7km / 49.7km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 9 reviews.

horemans Stefan op 03 juni 2023
Mooie tocht, met veel afwisseling, Lekker geluncht bij het vertrek punt. Vriendelijke uitbaters. Mooi verzorgt en gezellig terras. Daar komen we zeker nog eens terug.
Marijke Cornelis op 31 mei 2023
Pittige maar prachtige fietsroute. De foto's zeggen genoeg.
Bart en Marjan op 24 mei 2023
Wat een prachtige fietsroute! Echt even bosbaden, fijn om te ervaren dat dat in België nog kan. De route was afwisselend en op sommige momenten best pittig, wat eentoniger vlak voor en na Scherpenheuvel maar een bezoekje aan de basiliek maakte dat wel goed. Zeker voor herhaling vatbaar.
Bloemen Erwin op 06 mei 2023
mooie en gevarieerde route met stevig klimwerk in Aarschot en enkele klimmetjes in Scherpenheuvel. daarna weer zeer lekker gegeten in de Bosrand. zeer vriendelijke uitbaters.
patrick op 16 april 2023
Zeer mooie afwisselende route (50km) met mooie landschappen, staat in de top 3 van al de jaren dat we meedoen en dit zijn er vele. We hebben zelfs een foto en vraag gemist dat het zo mooi was om te kijken. Lekker gegeten in de zaak, topdag i
Reactie van Lekkertrappen
Wow, super leuk om te horen Patrick. Dankjewel voor de mooie woorden. Op naar de volgende!
joris Van den Broek op 13 april 2023
Dinsdag 11 april deze fietstocht gedaan. Wij doen al jaren de onderox fiets en wandelroutes en deze route staat voor ons in de top 3 aller tijden. Prachtige route met afwisselend natuur en dorpjes. Achteraf nog genoten van een drankje in de bosrand. Dikke duim voor de routeplanner 👍😃
Reactie van Lekkertrappen
Wat een compliment Joris! Bedankt voor je review en nog veel fietsplezier gewenst dit seizoen!
Carina Blockx op 10 april 2023
Mooie fietsroute, vriendelijke bediening en goed ontbijt.Ik denk dat er een fout is in de letters bij de foto’s want het vierletterwoord is vreemd
Reactie van Lekkertrappen
Top top top. Er loopt inderdaad wat mis met de foto's Carina, we gaan op het formulier de eerste en de derde foto omwisselen. Dan bekom je wel het juiste antwoord.
Dirk op 09 april 2023
Mooie toer langs landelijke wegen, met opvallend weinig tot geen gemotoriseerde voertuigen. Lange toer bevatten wel enkele stevige beklimmingen. Gezellige markt van Aarschot en een leuk bezoekje te Scherpenheuvel.
Reactie van Lekkertrappen
Dat lezen we graag Dirk. Bedankt voor je review!
Marleen Van Vlerken op 09 april 2023
Het was weer een zeer mooie route wel eentje met pittige kuitenbijters zeker als je de lange route doet . wel de moeite waard . We hebben alle foto's gevonden en vragen beantwoord en toch klopt de uitkomst niet ? Het is een woord dat niet bestaat . Ik denk dat de letter bij de laatste foto niet klopt. Kan je het eens nakijken .
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de review Marleen, leuk om te horen dat je genoten hebt. Wat betreft de letter van de laatste foto, die klopt inderdaad niet. We gaan op het formulier de eerste en de derde foto omwisselen. Dan bekom je wel het juiste antwoord!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.