De 9 Peperbollen

Verwacht je aan een fietsroute over landelijke wegen, door enkele bossen en langs de kronkelende Nete. Onderweg passeer je Kapel Kruiskensberg en enkele molens.

  • Vlierbesstraat 27, Herentals
  • 014 72 73 26
  • Alle dagen open vanaf 11u
  • Uitzonderlijk gesloten: 8 juni + 10 juli + 21 aug
  • Lengte van de fietsroute: 42km / 52km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 15 reviews.

GAby op 19 september 2023
de mooiste die we dit jaar gedaan hebben.lekker gegeten in de zaak en grote parking
Bloemen Erwin op 15 augustus 2023
deze route en regio was voor mij en mijn vriendin onbekend terrein maar heeft ons aangenaam bekoord. alles was aanwezig. mooie landelijke wegen bossen en de tocht langs de Nete was aangenaam fietsen
DAVY WILLEKENS op 14 augustus 2023
we vertrokken en dat was even zoeken, verder waren we verleden jaar ook geweest met de route van Westerlo. maarja, het is en blijft fiets pret. alleen dat we weer even omweg moesten maken bij het bruggetje over de beek. gelukkige wisten we nog de weg van verleden jaar.
Joannes op 14 juli 2023
Wij fietsten de 52 km op vrijdag 14 Juli 2023. Zalig fietsweer, droog en niet TE warm. Mooie route, echt Kempisch en rustig op een paar stukjes na. Ook de start en aankomstplaats “De 9 Peperbollen” is héél mooi en gezellig met lekker eten en héél vriendelijke bediening. We hadden dankzij Lekkertrappen weeral een fijne dag.
Reactie van Lekkertrappen
Klinkt heerlijk! Bedankt om de leuke foto's met ons te delen. Nog veel fietsplezier.
Cel Braspenning op 18 juni 2023
Zeer mooie tocht er waren wel wegenwerken bezig maar de route zelf wat aangepast en vraag drie dan opgezocht. En vriendelijke bediening die ook al hadden gebeld voor de oplossing van vraag drie. 👍👍
Annemie op 09 juni 2023
Helemaal naar Herentals gereden om voor een gesloten poort te staan. Gesloten! Slechte punten voor de 9 peperbollen (nergens een vermelding gezien, nochtans op voorhand de openingsdagen en -uren gecheckt). Toch de route gedaan, onder een lekker warm zonnetje.
Reactie van Lekkertrappen
Dat is jammer om te horen Annemie. Hier op de Lekkertrappen website stond vermeld dat ze op donderdag 8 juni uitzonderlijk gesloten zijn. Dat hadden ze ruim op voorhand aan ons doorgegeven.
Lutgarde Hofkens op 05 juni 2023
Hele mooie fietsroute , heel lekker eten in de zaak en vriendelijke bediening spijtig van de 2 drukke wegen voor de rest was het TOP !!!
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de review en leuke foto's Lutgarde!
Marijke Cornelis op 04 juni 2023
Jan Lazeroms op 29 mei 2023
Mooi plek om te starten en eindigen,leuke route met veel afwisseling. Wel jammer van die twee keer langs een zeer drukke weg maar dat zal niet anders kunnen daar met de knooppunten.Maar we hebben weer een mooie dag gehad en zeker genoten.
Carl op 28 mei 2023
Een tocht niet echt door bossen maar wel door een mooi rustig landelijk gebied. Je rijdt inderdaad enkele kilometers langs drukke wegen, maar dat wordt dan weer vergoelijkt door het fietsen langs de mooie meanderende Nete, waarna je je Palieterhart vrijwel onmiddellijk kunt ophalen bij een frisse pint of warme koffie. Lekker en gezellig gegeten in de 9 Perebollen. Een aanrader, vierenhalve sterren waard !
Hanneke op 27 mei 2023
Zoals gewend weer een buitengewoon mooie fietsroute van lekkertrappen. Alleen langs de drukke wegen ietsjes minder, maar kan natuurlijk soms niet anders.
Reactie van Lekkertrappen
Super leuk om te horen Hanneke! En inderdaad, soms kan dat helaas niet anders.
Croonen sabine op 22 mei 2023
Heel mooie fietstocht, vaak in een groene omgeving. 2 maal langs een zeer drukke weg maar al de rest maakte veel goed. Vooral het lekkere eten en de zeer vriendelijke bediening in de 9 peperbollen. Wij hebben genoten. Zou ook een zeer mooi adresje zijn voor lekker stappen!
Reactie van Lekkertrappen
Dat is heel leuk om te horen Sabine. We nemen het mee naar de voorbereidingen van een nieuw Lekkerstappen seizoen!
moons stefaan op 01 mei 2023
mooi zaak lekker eten veel parking de fietstocht 42 km was mooi rustig een kleiner stukje langs de groter wegen was niet zo fijn maar we hebben met volle teugen ervan genoten we moesten wel effe zoeken naar vertrekpunt voor mij was effe niet zo duidelijk maar vonden wel de start plaats misschien bij terug rijden een bordje van de 9 peperbollen hangen indien mogelijk voor de weg terug
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor je review Stefaan. Leuk om te lezen dat je genoten hebt. Wat betreft het bordje, we bekijken het en ondernemen actie indien nodig.
Rita Crobeck 16 april 2023 op 17 april 2023
Mooie fietsroute,heel mooie zaak en vriendelijke bediening,als afsluiter heel lekker gegeten het was top een echte aanrader 👍
Reactie van Lekkertrappen
Super! Op naar de volgende fietstocht Rita.
Claessen Ria op 10 april 2023
2 de paasdag Mooie tour gefietst.Gezellige zaak en vriendelijk
Reactie van Lekkertrappen
Héél leuk om te horen Ria. Op naar de volgende!
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.