Colonie 7

Verwacht je aan een fietstocht over verharde zandwegen en kronkelende landwegen tussen de landerijen van de prachtige Noorderkempen. Je doorkruist met deze route zowel België als Nederland. Onderweg passeer je de Laermolen, een stuk Bels Lijntje en de meanderende Mark.

Let op: De torens op de schouw van foto P zijn niet meer intact, goed kijken dus.

  • Kapelstraat 10, Merksplas
  • 014 81 12 94
  • Alle dagen open vanaf 9u
  • Uitzonderlijk gesloten: 24 + 31 dec en 1 jan
  • www.colonie7.be
  • Lengte van de fietsroute: 45.5km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 12 reviews.

Bloemen Erwin op 24 september 2023
Stralend weer bij deze mooie fietsroute zowel in Belgie als in nederland mooie landelijke wegen. met ons vast viertal hebben wij weer genoten van de mooie fietstochten. daarbij van ons viertal een dikke merci aan het hele onderox team om dit weer te organiseren. nu halen wij onze wandelschoenen weer te voorschijn voor een nieuw lekker stappen festival
Reactie van Lekkertrappen
Dat is met veel plezier gedaan Erwin! Jullie bedankt voor de deelname en feedback! En geweldig dat jullie vanaf 1 oktober deelnemen aan het Lekkerstappen Wandelfestival. Geniet ervan.
Ingrid op 14 augustus 2023
Op zich mooie fietstocht, in het begin waren er wel vele putten in de weg mogen wel opgevuld worden, hier en daar waren de stukken lang dus een beetje saai, weinig horeca onderweg, achteraf bij Colonie 7 gaan eten was wel heel duur daar voor een spaghetti bijna 20€ vind ik wel veel ook de andere gerechten toch wel aan de dure kant.
Ilse Luyckx op 18 juli 2023
Mooie, rustige fietsroute. Afwisselend bos en landelijk. En colonie 7 ook zeker een aanrader om lekker te eten.
Ria op 08 juli 2023
Zaterdag 8 juli. Vroeg vertrokken. Warme dag mooie fietstocht In het begin wat onverharde wegen , ook heel wat bossen Bij ons vriendelijke bediening en een mooie zaak
Els op 01 juli 2023
Fijne fietsroute Top locatie om te starten en aan te komen. Grote parking zeer verzorgde zaak met groot terras en zeer vriendelijk personeel.
Joannes Van Geel op 26 juni 2023
Wij fietsten deze mooie , rustige landelijke fietstocht op Maandag 26 Juni met veel zonneschijn en 22 graden, Zalig ! Echt een mooie fietstocht met veel afwisseling en een prachtige locatie met grote gratis parking om te starten en aan te komen. Wij genoten na de rit op het groot en gezellig buitenterras van een lekkere Pannenkoek en een lekker streekbiertje dat op op een héél vriendelijke manier werd bezorgd. Wij waren tevreden op alle gebied en bevelen deze fietstocht wel aan.
Reactie van Lekkertrappen
Dat is geweldig leuk om te lezen Joannes. Bedankt voor de review!
Betty op 24 mei 2023
mooie fietsroute, lekker gegeten op het vertrekpunt.
Annemie op 04 mei 2023
Een prachtige zomerdag nog voor de lente echt begonnen is. Dus de fiets op en naar het landelijke Merksplas. Weer genoten van begin tot eind, alhoewel ik serieus heb moeten trappen met al die tegenwind. Terug in de Colonie vergeten een codekaartje te vragen, dus ik zal nog eens terug moeten.
Rita Crobeck 1mei 2023 op 01 mei 2023
Heel mooie fiets route door bosrijke en landelijke gebieden.👍
Eric op 01 mei 2023
Mooie fietstocht , opmerking bij foto P, deze is niet zoals afgebeeld , schoorsteen is stuk. Of wij hebben het mis 😊. Colonie 7 waren wij al geweest en vragen om een stempel en code kaartjes was blijkbaar moeilijk! Rustig iets zeggen tegen ons zou aangenamer zijn dan heel het terras te laten horen dat je voor 5 euro pp moest consumeren. Wat wij ook weten ,is niet de eerste rit die wij uitrijden voor Lekker trappen. Toch een minpunt voor deze rit.
Reactie van Lekkertrappen
Dat klopt Eric. Bedankt voor je feedback. We verwittigen toekomstige fietsers via een melding op de website. We zullen ook jouw ervaring delen met de uitbaters van Colonie 7. Nog veel fietsplezier!
Hofkens Lutgarde op 17 april 2023
Ik ben voor deze route van thuis uit kunnen vertrekken het zijn allemaal bekende plaatsen voor mij maar het blijft een mooie landelijke en bosrijke route !
Reactie van Lekkertrappen
Dat is heel leuk om te horen Lutgarde. Bedankt voor je review!
Piet op 13 april 2023
De moeite waard landelijk zowel in Nederland met goede wegen als in bosrijk Hoogstraten.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.