Cake&Coffee

Deze fietsroute brengt je langs landelijke wegen, bossen en dorpskernen. Je passeert daarbij De Lilse Bergen, de Achtzalighedenboom en de Konijnenberg in Vosselaar.

  • Zevendonkplein 11, Turnhout
  • 0496 05 15 26
  • Open vanaf 9u, zo + ma gesloten
    Jaarlijks verlof: 10 tem 31 juli
  • Tip extra parking: pleintje achter de kerk
  • www.cakecoffee.be
  • Lengte van de fietsroute: 44km

Bij dit vertrekpunt kan je terecht met je Lekkerstappen of Lekkertrappen K-doos. De waarde van je K-doos staat vermeld op de cadeaubon.

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 9 reviews.

moons stefaan op 17 augustus 2023
mooi en vrij rustig fiets route gezellig vriendelijk zaakje jammer dat er door de week geen pannenkoeken zijn
Francine op 16 juni 2023
Hele mooie route echt genieten !!! Maar spijtig was de zaak niet open met o lieve vrouw Hemelvaart dus geen stempel enkunnen niet meedoen met wedstrijd was niet vermeld dat het gesloten was
Reactie van Lekkertrappen
Dat is jammer om te horen Francine. Hier hadden we geen weet van. OLV Hemelvaart vindt pas plaats op 15 augustus, maar Cake&Coffee zal ongetwijfeld een andere geldige reden gehad hebben. We checken het bij hun!
Christoffel op zaterdag 3 juni 2023 op 16 juni 2023
Mooie fietsroute maar wel best veel onverhard met het stukje aan de Lilse Golfclub dat er lag bezaaid met mul zand. Niet zo gemakkelijk voor kinderen en oudere mensen . Voor de rest veel afwisseling en je kan genoeg stops maken om uit te rusten op een terrasje ofzo. Vriendelijk onthaal bij cake & coffee.
Rita 10 juni 2023 op 10 juni 2023
S' Morgens om 9.00 uur met de fiets vertrokken richting Cake&Coffee voor een lekker ontbijtje,nadien een mooie fietsroute gefietst,een echte aanrader, nadien nog genoten van lekker huisgemaakt gebak,heerlijk fietsen met een zalig zonnetje en wat wind,een dagje van 80 km.
Reactie van Lekkertrappen
Dat klinkt als een super leuke dag Rita. Zalig!
Ria op 24 mei 2023
24 mei Mooie fietstocht gereden Veel bossen industrie en velden
Marijke Cornelis op 18 mei 2023
Mooie fietsroute, rustige wegen. We fietsten op woensdag, werkdag . Het was een beetje gevaarlijk op het industrieterrein omwille van de vrachtwagens. Onderweg weinig gelegenheid voor een terrasje. We hebben de plukboerderij bezocht. Heel vriendelijke mensen met een hart voor de natuur.
Karel Breugelmans op 13 mei 2023
Mooie afwisselende en rustige fietsroute. Een aanrader!
Maes op 21 april 2023
Was onze eerste. Ondanks we hier veel fietsen in Vosselaar toch nog stukje gehad waar we nog niet geweest waren. Mooie afwisselende fietsroute en elke keer dat we bij Cake&Coffie komen een mooie belevenis.
Reactie van Lekkertrappen
Dat is leuk om te horen. Op naar de volgende tocht!
Bart en Marjan op 14 april 2023
De fietsroute was goed aangegeven, alle foto's waren te vinden. Deze route was voor ons de eerste, een afwisselende route tussen industrie, dorp en natuur. Bij aankomst konden we een lekkere cappuccino en een stuk taart eten.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.