Brasserie Jachthaven De Meerpaal

Verwacht je aan een fietsroute via velden, natuurgebieden en bossen. Onderweg passeer je Natuurgebied Malpie, de op- en afstapplaats voor kano’s op de Dommel, het Leenderbos, de Achelse Kluis en Bezoekerscentrum Hageven. Vlak naast het vertrekpunt ligt de jachthaven.

  • Boskantstraat 60, Lommel
  • 011 91 51 76
  • Di open vanaf 13u
    Wo tem zo open vanaf 10u
    Ma gesloten
  • www.jachthavendemeerpaal.be
  • Lengte van de fietsroute: 46km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 12 reviews.

Joannes op 19 juli 2023
Wij fietsten deze mooie route op dinsdag 18 Juli 2023 bij mooi en aangenaam fietsweer. We konden parkeren op de gratis parking vlakbij De Meerpaal , heel even rondkijken waar we naartoe moesten vertrekken en weg waren we. Voor deze fietstocht maakten we wel een verplaatsing van meer dan 80 km maar het heeft ons niet berouwd. Een héél mooie fietstocht zo goed als compleet door bos en hei met verder nog héél veel afwisseling onderweg en vooral zéér goede brede en rustige fietspaden. Deze fietstocht is een aanrader. Er was wel één min puntje voor ons, bij De Meerpaal hebben wij op het terras 45 min op onze ijscoupe moeten wachten. Voor de rest was dit weer een super leuke dag. 👍
Marina Van Gelder op 03 juli 2023
Mooie fietsroute, jammer dat, in tegenstelling tot wat in het boekje en op de “lekkertrappen” pagina vermeld wordt, de zaak op maandag gesloten is….
Reactie van Lekkertrappen
We hebben net even contact opgenomen met De Meerpaal. Ze zijn op maandag inderdaad gesloten. Dinsdag zijn ze vanaf 13u geopend. Woensdag tot en met zondag vanaf 10u. De gegevens werden aangepast op de Lekkertrappen website. Onze excuses voor het ongemak.
Ingrid op 26 juni 2023
Spijtig dat de zaak een week dicht was, hier door geen stempel. Was niet vermeld in boekje anders hadden we zeker een andere route gekozen.
Reactie van Lekkertrappen
Dat is vervelend Ingrid & Leo. Onze excuses voor het ongemak. Hier hadden wij helaas geen weet van. Check je mailbox!
karin op 21 juni 2023
Zeer mooie fietstocht. Rustige wegen en mooie natuur. Lange stukken zonder dat je iets tegenkomt. Tussen nr 27 en 31 was een bordje weg. Toch nog op tijd gezien dat we moesten afdraaien.
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de review Karin. We geven de info omtrent het verdwenen bordje door aan de routedokter!
Julien GRIMON TURNHOUT op 09 juni 2023
Zeer mooie fietstocht voor ons op bekend terrein nadien lekker genoten op terras in jachthaven
Jan Adriaansen op 06 juni 2023
Een zeer mooie route door bos en natuur. Voldoende drankgelegenheden onderweg voor drank, eten en sanitaire stops. Mooie eindlocatie maar iets moeilijker te bereiken.
Eric op 29 mei 2023
Idd zeker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ waard. Zeer mooie fietstocht gedaan door prachtige natuurgebieden en goede fietswegen. Nadien van een lekkere ijscoupe genoten . Top vandaag!
Claessen ria op 04 mei 2023
Eerst een stukje drukke weg. Daarna volgt een mooie omgeving door bos en hei Mooie fietstocht
Marleen Van Vlerken op 01 mei 2023
Zeer mooie route zeker 5 sterren waard . We hebben onderweg genoten van de natuurgebieden Malpei en van het mooie fietsen door het Leenderbos . In de Achelse kluis hebben we even halt gehouden voor een zonnig terrasje . Een kleine opmerking aan de jachthaven is er weinig gelegenheid om te parkeren , er is zeer veel politiecontrole voor foutparkeerders (naast de baan ) Een tip als je even terug rijdt naar de grote baan en 100meter naar links rijdt is een grote parking aan de vroegere Luna ijspiste .
Reactie van Lekkertrappen
Bedankt voor de info Marleen. Normaal gezien zou je de wagen zeker moeten kunnen parkeren voor de deur bij Brasserie Jachthaven De Meerpaal. Als dat niet het geval is kan jouw tip handig zijn!
Bloemen Erwin op 19 april 2023
eindelijk vandaag onze eerste fietstocht van het nieuwe seizoen lekker trappen kunnen doen. ondanks de strakke wind toch genoten van de natuurgebieden Malpei en natuurgebied Groote Heide.
Marina Bickx op 15 april 2023
Voor ons is deze route een 5 sterrenroute met nadien in de zaak een heel vriendelijke bediening en zeer lekker Limburgse taart !!
Reactie van Lekkertrappen
Dat klinkt als een perfecte Lekkertrappen tocht Marina. Bedankt voor de review en leuke foto's!
moons stefaan op 15 april 2023
mooi rustig fiets route alle vragen goed gevonden en opgelost
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.