Bistro Kaffee

De tocht loopt langs boerderijen en langs en door militaire domeinen. Enkele bezienswaardigheden langs de route: houten kunstwerken, Bezoekerscentrum De Watersnip, Uitkijktoren Koersel, militaire verbindingsweg Koersel-Hechtel. In de buurt van het vertrekpunt vind je Duinengordel Den Brand. In Helchteren, in de buurt van de kapel, ligt de Kasteelbrouwerij Ter Dolen. Je kan even van het parcours afwijken (pijl: 'Kasteel de Dool') en dan weer terugkomen.

  • Impact corona: Bistro Kaffee is geopend.
  • Twaalf Septemberstraat 7, Hechtel-Eksel
  • 011 60 32 92
  • Open vanaf 9u, ma + di + wo gesloten. Tijdens de zomermaanden ook op maandag geopend.
  • bistro-kaffee.business.site
  • Bekijk onze Facebook pagina voor meer informatie
  • Lengte van de fietsroute: 43,5km

Deze fietsroute downloaden

Vul hierna je naam en e-mailadres in en je ontvangt deze fietsroute gratis in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in

Ervaringen met deze fietsroute

Er zijn 9 reviews.

Carl op 19 juli 2021
De tocht liep door bossen, velden (met mooie vergezichten) en woonwijken. Het antwoord op vraag 2, vind je niet tussen 308 en 307, maar vroeger, NET VOOR KNOOPPUNT 309;
monique huybrechts op 10 juli 2021
Op 8 juli deze gefietst ook wij vraag 2 niet gezien maar de uitbater heeft ons geholpen. Het was weer een mooie route er gaan er zeker nog volgen bedankt.
Marijke Cornelis op 08 juli 2021
Heel mooie fietsroute. Langs rustige wegen en mooie landschappen. Voor vraag 2 : tussen knooppunt 308 en 307 is geen kapel te vinden. (3x hetzelfde stuk gereden) Aan Carine Blockx : foto met letter T komt 2x voor. 2de keer is de juiste
Marleen Van Vlerken op 21 juni 2021
Gisteren 20 juni deze route gereden . Het was een prachtige route ,één van de mooiste die we dit jaar al gedaan hebben . Een echte aanrader ! Spijtig dat Bistro Kaffee gesloten was , dus we hebben onze stempel en code's niet kunnen gaan afhalen . Een geluk dat we thuis de route al afgedrukt hadden zodat we toch van deze route hebben kunnen genieten .
Carina Blockx op 20 juni 2021
Zeer mooie, rustige fietstocht. Jammer dat er iets niet klopt met het codewoord mits de 2 laatste letters s en p zijn, lijkt mij niet mogelijk daar een woord mee te vormen
Betty op 06 juni 2021
Prachtige fietstocht langs rustige wegen, met lekker hoeveijs onderweg. Ook in het bistro kaffee is het heerlijk vertoeven op het gezellige terras.
Karel Breugelmans op 04 juni 2021
Wij hebben genoten van deze mooie fietstocht. Bovendien hadden we droog, warm en zonnig weer. En achteraf konden we genieten van een heerlijk terrasje met vriendelijke bediening. Onze fietsdag was meer dan geslaagd.
jacobus pecher op 18 mei 2021
Dag bij de rit BISTRO KAFFEE te HECHTEL-EKSEL 2021 WAS DE VERBAZING GROOT DAT ER VAN KNOOPUNT 518 naar 516 geen verbinding is wat is hier fout graag alternatief daar de rit anders niet te doen is Mvg JACKY
Reactie van Lekkertrappen
Beste Jacky, op de knooppuntenplanners online staat er inderdaad geen verbinding tussen knooppunt 518 en 516, maar je zal zien eens ter plaatse dat er wel een verbinding is. Heb je knooppunt 518 bereikt, daar ga je niet linksaf, wel rechtsaf (naar 516). De fonteintjesstraat, heihoeveweg en weg naar koersel brengen je tot bij knooppunt 516. Veel fietsplezier.
Rita Crobeck op 04 april 2021
Mooie fietsroute, spijtig dat het bijna dezelfde route is als vorig jaar,maar zeker een aanrader.
Reactie van Lekkertrappen
Dag Rita, wat leuk dat je genoten hebt van de route. Er zitten wel enkele stukken die je vorig jaar ook reed. De rijrichting is nu wel anders. Het is altijd wat afwegen tussen variatie en de mooiste plekjes laten zien. Nog veel fietsplezier gewenst.
Een ervaring insturen

Heeft u foto's gemaakt tijdens het volgen van deze route en wilt u deze met ons delen? Upload dan uw foto's hier. U kunt maximaal 5 foto's van 10MB uploaden.

Aetec