Kochsegoed in Wuustwezel

Contactgegevens

Eikendreef 70
2990 Wuustwezel

Telefoonnummer: 03 663 25 18
Welkom in Kochsegoed, een gezellig wandel-fiets-speel-sport-lunch-cafe gelegen bij de sporthal te Gooreind. Bij ons kan je genieten van een heerlijke lunch zoals broodjes, snacks, hamburgers, soep, spaghetti en zo veel meer in combinatie met een keuze uit 100 verschillende bieren, wijn, frisdrank, koffie of thee!

Kochsegoed is de ideale plek om na een stevige wandeling of fietstocht te genieten van een speciaalbier op het terras, om ’s middags lekker te komen lunchen of een broodje af te halen of om na je training in de sporthal of op de looppiste te komen genieten van een frisse pint!

21 jaar lang stonden Wendy en Serge achter de toog van “Café De Kuyper” en bijna 15 jaar in broodjeszaak "Knabbel & Babbel". Na al die jaren vol feestjes in de Kuyper en duizenden broodjes in de Knabbel en Babbel werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Én die nieuwe uitdaging kwam er wanneer de Gemeente Wuustwezel besloot om een nieuwe sporthal te bouwen in de Eikendreef in Gooreind. Wendy en Serge besloten om zich er te vestigen met “Kochsegoed”, een wandel-fiets-speel-sport-lunch-café.
Openingstijden

Impact corona: Kochsegoed is gesloten.

Di tem vr + zo open vanaf 10u, za vanaf 11u, ma gesloten
Sept: ma open vanaf 18u

Uitzonderlijk gesloten op: di 21 juli, di 28 juli en di 4 aug