Aetec in Gierle

Contactgegevens

Beersebaan 120
2275 Gierle

Telefoonnummer: +32 (0) 14 71 78 92
De Vlamingen zitten met heel wat vragen. Heeft het nog wel zin om te investeren in zonnepanelen? Is de batterij dan de oplossing? En wat doe ik met de aankoop van een nieuwe wagen? Volledig elektrisch? Om nog maar te zwijgen over de mogelijkheden van een warmtepomp, een zonneboiler, een laadpaal, infraroodverwarming, een condenserende ketel, … Allemaal terechte vragen waar we bij Aetec graag een antwoord op geven.

Om een pasklare oplossing aan te bieden voor jouw energieverbruik is het uiteraard belangrijk om eerst zicht te hebben op je energiebehoeften. Elk project is anders en verdient een unieke aanpak. Ga je bouwen of verbouwen bijvoorbeeld? Wanneer zijn jouw piekmomenten in verbruik? Heb je misschien al zonnepanelen en wil je verder optimaliseren? Dit zijn allemaal zaken die onze experten eerst goed in beeld brengen, om dan, samen met jou, op zoek te gaan naar de meest interessante investeringen. Interessant vanuit financieel oogpunt maar ook om je ecologische voetafdruk te verkleinen.

Ons team van specialisten bezorgt je niet alleen een mooi plan van aanpak maar zorgt ook voor een onberispelijke uitvoering. Materialen
van uitzonderlijke kwaliteit en een nauwgezette uitvoering, met oog voor esthetiek, zijn de fundamenten van je installatie. In combinatie met
uitgebreide garanties, een optimale opvolging van je project en een prima nazorg komt Aetec tot de beste oplossing voor jouw energiebehoeften. Goed voor de natuur en goed voor je portemonnee.

Onze adviseurs maken graag tijd voor je vrij. Onze toonzaal is dan ook enkel geopend op afspraak.
Aetec